Wil jij jouw steentje bijdragen aan ondernemend Oirschot?

Ondernemers Vereniging Oirschot (OVO) is een belangenorganisatie voor met name MKB-ondernemers uit Oirschot. Op dit moment zijn plusminus 130 bedrijven/ondernemers aangesloten bij OVO. Aan het roer van de vereniging staat een gedreven bestuur, bestaande uit 6 door de leden benoemde personen.
De agenda’s van deze betrokken, vrijwillige bestuursleden zijn goed gevuld en daarom is OVO op zoek naar iemand die graag Secretariële ondersteuning (M/V) wil bieden aan het bestuur. Zodat de belangenorganisatie de vooruitstrevende doelen kan blijven realiseren.

Het betreft een parttime functie (circa 10 uur per maand) bestaande uit de volgende werkzaamheden:

  • Notuleren van de maandelijkse bestuursvergaderingen (vinden plaats op de eerste maandagavond van iedere maand);
  • Behandelen van de inkomende en uitgaande post;
  • Ledenadministratie;
  • Voorbereiden en verzorgen van periodieke mailingen;
  • (mede) voorbereiden en organiseren van de Algemene Ledenvergadering, netwerkbijeenkomsten en andere bijeenkomsten die de OVO organiseert.

Zijn voor jou begrippen als: samenwerken, anticiperen, signaleren en coördineren, gesneden koek? En ben jij die proactieve kandidaat die het leuk lijkt om OVO te komen ondersteunen en verder op de kaart te zetten? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! Deze kun je sturen naar: info@ovo-oirschot.nl t.a.v. Sandy van Rossum (secretaris) . Voor vragen kun je tevens bij haar terecht via bovengenoemd e-mailadres. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden ontvang je een passende onkostenvergoeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *