OVO komt naar je toe

Zoals wellicht bij de meesten van onze leden bekend is, heeft OVO in haar beleidsplan opgenomen om de bedrijven van leden te bezoeken.
Op maandag 19 oktober jl. was het bestuur van OVO te gast bij Mark-Jan van den Biggelaar die samen met zijn broer Ivo van den Biggelaar en Jan-Willem van de Noort de directie voert over het bedrijf Stabu. Een technische groothandel gericht op leidingtechniek voor de agro- en groensector, bouw, gww en industrie met klanten in binnen- en buitenland.

Stabu kent al een rijke historie; 40 jaar geleden is het opgericht door vader Van den Biggelaar en in 1997 overgenomen door de huidige directie. Inmiddels zitten zij al een paar jaar op hun nieuwe locatie naast Heras Hekwerk aan de Kanaaldijk Noord in Oirschot.

Het bestuur van OVO was benieuwd hoe Mark-Jan tegen de samenwerking met de Oirschotse bedrijven aankijkt en wat OVO zou kunnen doen in het vergroten van de samenwerking. “In de samenwerking met andere Oirschotse bedrijven kan veel verbeterd worden. Dit is deels gelegen in het feit dat men simpelweg niet weet wat een ander Oirschots bedrijf doet. De OVO kan hier veel in betekenen. Ten eerste door samenwerking te zoeken met andere ondernemersverenigingen en zo de krachten te bundelen en ten tweede door bijeenkomsten te organiseren met bekende sprekers. Mijn ervaring vanuit mijn bestuursfunctie in de APO is dat bijeenkomsten dan druk bezocht worden. Op deze manier creĆ«er je dan als ondernemersvereniging een goede basis om elkaar te ontmoeten en te leren kennen. Dan weet je als ondernemer ook wat een andere Oirschotse ondernemer voor je zou kunnen betekenen”. Als laatste had Mark-Jan nog 2 tips voor andere ondernemers. “Durf je kwetsbaar op te stellen en wees open in je communicatie. Alleen dan kun je leren van elkaar en elkaars fouten en kom je samen verder”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *