“Moet de gemeente Oirschot zich hard maken om overheidsopdrachten bij lokale ondernemers uit te zetten?”

De gemeente Oirschot houdt zich bij het uitzetten van opdrachten aan de aanbestedingsregels. Dit jaar houdt de gemeente hierover een informatiebijeenkomst. Maar moeten deze regels niet worden aangepast, zodat lokale ondernemers meer kans maken bij een aanbesteding? Zij dragen immers bij aan een gezonde lokale economie, maar spelen vaak ook een rol in onze gemeenschap (social return). De gemeente zou op die manier meer waardering geven aan de bijdrage die mkb’ers leveren aan verenigingen of evenementen, of aan de participatie van inwoners.

Hoe denk jij erover? Zou de gemeente Oirschot zich sterker moeten maken om overheidsopdrachten bij lokale ondernemers uit te zetten? Heb je daar een mening over? Breng je stem uit:

[yop_poll id=”4″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *