Kandidaten bestuur OVO

Het bestuur van OVO werkt hard aan het verbinden, informeren, vertegenwoordigen van en het geven van een podium aan onze leden.
Dit doen we door het organiseren van tal van activiteiten en netwerkbijeenkomsten alsmede verschillende nieuwe initiatieven die de aandacht van het bestuur vragen.

Een actieve vereniging vergt een actief bestuur en dus zoeken wij nieuwe bestuursleden. Wil jij bijdragen aan de verdere groei van OVO en ondernemend Oirschot? Lees dan verder!

Wat doe je als bestuurslid?
Je denkt mee over evenementen, maar ook over hoe we onze leden meer kunnen betrekken bij de vereniging en elkaar. Je bepaalt mede de koers van de vereniging en geeft uitvoering aan de ideeën.

Vrijwillig en waardevol
Uiteraard is een bestuursfunctie niet geheel vrijblijvend. Het vergt nu eenmaal tijd én inzet. De uitdaging is een veelzijdige functie waar je veel van kunt leren en waarin je met een gezellige bestuursclub leuke ideeën tot uitvoering kunt brengen. Wil je wel bestuurservaring opdoen? Ook dat kan. Ook krijg je een goed beeld van alle leden die de vereniging heeft en kun je – nog meer als gewoon lid – goede contacten opdoen.

Door leden voor leden
OVO is één van de oudste ondernemersverenigingen in Oirschot en heeft circa 150 leden met een grote diversiteit aan ondernemers. Veel van onze ambities zijn verwezenlijkt, maar we zijn ambitieus en willen nog meer doen! Dus ben jij ondernemer, kersvers of een oude rot in het vak, en spreekt dit je aan? Dan spreken wij jou graag!

Oproep kandidaat-bestuursleden
Heb je belangstelling deel uit te maken van het OVO-bestuur of ken je iemand die hier geschikt voor is, stuur dan een mail naar info@ovo-oirschot.nl. Stuur ook een mail als je eerst meer informatie wilt en/of één van de bestuursleden persoonlijk wilt spreken. Wij nemen dan contact met je op.

Namens het bestuur,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *