Welkom bij Ondernemers Vereniging Oirschot

Oirschot… een prachtig monumentaal decor in en tussen het groen. Middelpunt van de leisure boulevard van Brainport Eindhoven, en de steden Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Een economisch sterke regio met de meest innovatieve, technologische industrie ter wereld.

Zelf biedt Oirschot tal van kleine en grote industrieƫn, verspreid over een aantal bedrijventerreinen zoals De Scheper, De Stad, Steenfort en Westfields. Deze zijn goed bereikbaar via diverse, belangrijke snelwegen. Eindhoven Airport ligt op nog geen tien kilometer afstand van Oirschot.

Veel te bieden

Wat voorzieningen betreft heeft Oirschot veel te bieden. Naast een uitgebreid aanbod aan winkels en horeca is er een groot aanbod van zeer goed onderwijs, sport, cultuur en recreatie. Dit alles in een landelijke en zeer groene omgeving, gelegen in de gebieden het Groene Woud en De Kempen.
Het landschap en de omgeving zijn van dusdanige kwaliteit dat ze een belangrijke, economische waarde hebben. Omdat het een prachtig gebied is, willen mensen uit de dorpen en steden in de omgeving hier graag recreƫren, wonen en werken.

Om onder andere die redenen is er een goed ondernemersklimaat in Oirschot, waarbij er meer dan voldoende mogelijkheden en kansen liggen voor de actieve en zelfbewuste ondernemer. Voor deze ondernemers wil OVO van meerwaarde zijn.

Zoek eenOirschotse ondernemervoor product of dienst Ook lid worden?Meld u hier aan Onze nieuwsbriefDe OirzaakHier downloaden Hier
inloggenvoor leden info