Borrel & Brains Zomerevent 19 Juni 2019

Ook voor het jaarlijkse zomerevent van Borrel & Brains willen we je heel graag uitnodigen om op een informele manier met elkaar kennis te maken. Steeds met een boodschap, zodat elke ondernemer zelf kan kijken op welke manier hij/zij hier gebruik van kan maken.

Dit keer hebben we gekozen voor een nadere kennismaking met de gemeente Heusden waar we van harte welkom zijn en worden ontvangen door Harrie Timmermans. Geboren en getogen Oirschotenaar en reeds verschillende jaren enthousiast en bevlogen gemeente secretaris van deze prachtige en monumentale Gemeente. Oirschot en Heusden, gezegend met een prachtig decor, mooi podium, maar ook met geweldige uitdagingen en unieke kansen. Hoe kunnen we dit gezamenlijk vorm gaan geven…..? Wat is de rol van een Gemeente en wat is uw rol hierin als ondernemer? Kortom genoeg gespreksstof!

Voor het avond programma hebben we dit keer gekozen voor de fraaie tuin van Foodbar d’STomerij, Rijkesluisstraat 12, waar we vanaf 19.00 uur onder het genot van een drankje kunnen genieten van heerlijke gerechten bereid op de OFYR. Een nieuw product wat de Oirschotse ondernemers Rob van Hout en Simone Clement graag aan u willen presenteren, maar vooral willen laten kennis maken met….!

Zoek eenOirschotse ondernemervoor product of dienst Ook lid worden?Meld u hier aan Onze nieuwsbriefDe OirzaakHier downloaden Hier
inloggenvoor leden info